Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, αφορμή της οποίας ήταν η συμπλήρωση των πέντε χρόνων λειτουργίας της BackOffice Co OE https://www.backofficeher.gr/ . Πλήθος επαγγελματιών, παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, γεγονός που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Στην πρώτη ενότητα αναλύθηκαν θέματα που αφορούσαν την αμφίδρομη επικοινωνία των πελατών με το λογιστήριο μας, μέσω της εφαρμογής CloudT, https://www.cloudt.gr/ , που προσφέρει η BackOffice δωρεάν σε όλους τους πελάτες της, από την Κα Βαλκανά Ειρήνη, Υπ. Τμήματος Υποστήριξης Cloud T. Η δεύτερη ενότητα αφορούσε την ηλεκτρονική ασφάλεια και οι κκ Βελονάκης Μιχάλης, Web Developer, και  Μπουτσάκης Βαγγέλης, Security Specialist, Cofounders της εταιρείας Joinweb, https://www.joinweb.gr/, μας μίλησαν για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την επίλυση ζητημάτων ηλεκτρονικής ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων και των υπολογιστών των επιχειρήσεων. To επίκαιρο θέμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού αλλά και οι προβλέψεις για τις επιχειρήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν την περιορισμένη αγοραστική δυνατότητα των καταναλωτών, να επιβιώσουν μέσα στην κρίση και να αναπτυχθούν, συζητήθηκαν στο τρίτο σκέλος της εκδήλωσης με τον Κο Τσακίρη Γιώργο, Founder & CEO της εταιρείας PlanAhead https://planahead.eu/ .

Η επίκαιρη σημασία των παρουσιάσεων, έδωσε έναυσμα για ερωτήσεις και διάλογο με τους εξαιρετικούς ομιλητές της εκδήλωσης, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για τις τόσο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.

Για την BackOffice Co O.E.,

Σπινθουράκης Γιώργος, Φανουράκη Δήμητρα, Νιργιανάκης Κωνσταντίνος