Ένα πραγματικά ιδιαίτερο και διαφορετικό σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πελάτες της BackOffice Λογιστική-Ασφαλιστική Ο.Ε. τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν “Συν-Εργασία & Συν-Δημιουργία, προκλήσεις για τις επιχειρήσεις” με εισηγητή τον κ.Παυλάκη Μάνο, Business Coach, Learning & Development Specialist.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μέσα από παιχνίδια ρόλων και διαδραστικές δραστηριότητες να μπορέσουν να εμβαθύνουν στον τρόπο σκέψης τους και να ανοίξουν νέους ορίζοντες τόσο στην προσωπική όσο και στην επιχειρηματική τους στρατηγική. Η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, η στοχοθεσία του ατόμου αλλά και η ενσυναίσθηση, ήταν ορισμένες από τις ενότητες που αναπτύχθηκαν στο σεμινάριο, καθώς αποτελούν βασικά στοιχεία για τη δημιουργία της βάσης για το σχέδιο ανάπτυξης και διαχείρισης της επιχείρησης. Οι συμμετέχοντες-πελάτες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα της προσωπικότητας τους που αποτελούν βασικά στοιχεία της ανάπτυξης της επιχείρησης τους.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη της εκδήλωση, η BackOffice co O.E., βάζει τις βάσεις για ένα κύκλο σεμιναρίων προς όφελος των συνεργατών-πελατών της, που σκοπό έχει την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων τους, την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού και των νέων προκλήσεων της αγοράς.

Επικοινωνία: Παρασκευοπούλου 74 & Λ.Ιωνίας Τηλ.: 2810284004 / 2810230141

E-mail: info@backofficeher.gr Ιστοσελίδα: www.backofficeher.gr