Από σήμερα ξεκινάει η χρήση των νέων βεβαιώσεων κυκλοφορίας, η οποία γίνεται υποχρεωτική από την Τετάρτη 17/02/2021 και ώρα 06.00.

Συγκεκριμένα:

1) η βεβαίωση εργαζομένου χορηγείται αποκλειστικά στους εργαζόμενους που παρέχουν με αυτοπρόσωπη παρουσία την εργασία τους στην επιχείρηση/εργοδότη, και όχι στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας ή τηλεργασίας ή νόμιμης άδειας.

Οι κλειστές επιχειρήσεις με εντολή δημόσιας αρχής, βάσει ΚΑΔ, μπορούν να χορηγούν τις αντίστοιχες βεβαιώσεις μόνο σε όσους εργαζόμενους απασχολούνται σε επιτρεπόμενες δραστηριότητές τους.

 

2) η βεβαίωση επαγγελματία χρησιμοποιείται από τους αυτοαπασχολούμενους χωρίς εργοδότη, ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες. Σε αυτή την περίπτωση, θα  πρέπει υποχρεωτικά το έντυπο να συνοδεύεται από την εικόνα taxisnet, που σας στείλαμε την Πέμπτη 11/02/2021. Αν κάποιος δεν το έλαβε εκ παραδρομής, παρακαλώ να μας ενημερώσει.

 

3) η βεβαίωση μέλους εταιρίας, με την οποία μετακινούνται τα μέλη οργάνου διοίκησης, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης της επιχείρησης που μετέχουν.

 

Βρείτε τα έντυπα εδώ:

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

 

Επικοινωνία: Παρασκευοπούλου 74 & Λ. Ιωνίας Τηλ.: 2810284004 / 2810230141

E-mail: info@backofficeher.gr, Ιστοσελίδα: www.backofficeher.gr

#ΝέεςΒεβαιώσεις #Κυκλοφορίας #Μετακίνησης #backofficeher